Knap 2200 nysgerrige unge på jagt efter drømmeuddannelsen besøgte KEA i går. Praksisnær undervisning og gode jobmuligheder vægter tungt.

To gange om året åbner KEA dørene på Guldbergsgade, og hver gang vælter det ind med nysgerrige sjæle – og deres forældre – som kommer for at tale med nuværende studerende, undervisere og studievejledere og i det hele taget blive klogere på KEAs uddannelser.

Og det bliver de.

KEAs studiestartsundersøgelser viser, at 40 procent af de nye studerende på KEA har været til Åbent Hus forud for deres valg af uddannelse.

"Undersøgelsen viser, hvor vigtig åbent hus er i forhold til studievalgsafklaring. De studerende ved, hvad de går ind til, fordi de har haft lejlighed til at snakke med studerende og undervisere og blive klogere på de forskellige uddannelser, og hvad de indeholder. Det er vigtigt i forhold til at mindske frafald og få de helt rigtige studerende ind,” siger Joakim Groth, Kommunikationschef på KEA.

kea open house 6Rigtig mange får også et indblik i KEA-livet og karrierevejledning fra studievejlederne. Ligesom de kan se konkrete eksempler på studieprojekter og produktpræsentationer indenfor design, byggeri, it og teknik.

2193 mennesker myldrede rundt til foredrag, én-til-én snakke med studerende og undervisere fra de 32 forskellige uddannelser på KEA, prøvede 3D-kropsscannere, programmerede togbane og nærstuderede smukke smykker i værkstedet.

Det er vidunderligt at opleve så stor en interesse for vores uddannelser, og vi glæder os til at åbne dørene igen for alle interesserede. Det bliver som altid første onsdag i november.