Endnu en gang væltede det ind med unge til Åbent hus, som ville vide mere om KEAs uddannelser og praksisnære tilgang.

To gange om året åbner KEA dørene på Guldbergsgade, og hver gang vælter det ind med nysgerrige sjæle – og deres forældre – som kommer for at tale med nuværende studerende, undervisere og studievejledere og i det hele taget blive klogere på KEAs uddannelser.

Og det bliver de.

KEAs studiestartsundersøgelser viser, at 40 procent af de nye studerende på KEA har været til Åbent Hus forud for deres valg af uddannelse.

IMG 5602"Undersøgelsen viser, hvor vigtig åbent hus er i forhold til studievalgsafklaring. De studerende ved, hvad de går ind til, fordi de har haft lejlighed til at snakke med studerende og undervisere og blive klogere på de forskellige uddannelser, og hvad de indeholder. Det er vigtigt i forhold til at mindske frafald og få de helt rigtige studerende ind,” siger Joakim Groth, Kommunikationschef på KEA.

Rigtig mange får også et indblik i KEA-livet og karrierevejledning fra studievejlederne. Ligesom de kan se konkrete eksempler på studieprojekter og produktpræsentationer indenfor design, byggeri, it og teknik.

En af nyhederne på dette Åbent Hus var, at der nu også er åbnet for vinteroptag på uddannelsen til Automationsteknolog. Den kan du læse mere om her.