Annettes gode råd til KEA Studerende er, at du skal fortsætte, selvom det indimellem kan føles som en stor byrde at studere ved siden af ens arbejde. Annette  har selv mødt muren, men det var det hele værd.

Annette Thelin er uddannet i AU, Projektledelse, AU, Kommunikation i praksis, AU, Psykologi, 2021. I dag arbejder hun som Administrativ sekretær hos JJW ARKITEKTER. Vi har snakket med hende om KEA og hedes karriere.

Q & A:

DEt OM Kea...

Q: Hvordan vil du beskrive KEA med ét ord?
A: "PRAKTISK læring." 

Q: Hvad var dit yndlingsmodul, din yndlingsunderviser, og hvad er dit yndlingsminde fra KEA?
A: "Mit yndlingsmodul var klart projektledelse da underviser Jane Roneklint på fornemmeste vis forstod at integrere det teoretiske ind i det praktiske samtidig og tilpasse undervisningen så alle kom med. Hun gav mig lysten til at læse videre."

Q: Hvordan har din KEA uddannelse haft betydning for din karriere?
A: "Jeg har ikke tænkt, at det skal betyde noget her og nu, mere at jeg tilegner mig ny læring og herigennem udvikler mig."

Annette fra JJW hjemmeside

DET KARRIERE-RELATEREDE...

Q: Hvad er dit specialiseringsområde, og hvordan fik du job i branchen?
A: "Jeg søgte uopfordret, mit speciale er bæredygtig drift, struktur, processer, implementerer af forandringer, skabe resultater."

Q: Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud som administrativ sekretær hos JJW Arkitekter?
A: "Den kan variere meget, nogle dage mange møder i de projekter, jeg er en del af, styre driften, yde service og være behjælpelig for mine kollegaer og gæster sikre en god og sund trivsel. Der er de ugentlige sekretæropgaver der skal løses, samtidig kræver det stor forandringsparathed til de opgaver der kommer ind fra højre."

Q: Hvilken person har haft størst indflydelse på dig i dit arbejdsliv, og hvordan?
A: "Jeg synes ikke jeg kan nævne en person, men JJW Arkitekter har haft rigtig stor indflydelse på hele min udvikling og læring og forståelse."

Q: Hvordan ser du dit karriereforløb for de kommende 10 år?
A: "Jeg tænker ikke så meget karriere, men mere læring, jeg brænder for at lære og udvikle mig, hvad det skal give af output over de næste 10 år ved jeg ikke endnu, men jeg skal klart arbejde med bæredygtighed, forandringer og mennesker."

Annette med blomster

DET PERSONLIGE...

Q: Kan du fortælle os en sjov/anderledes ting om dig selv, og hvordan du bruger den i dagligdagen? 
A: "Jeg er bæredygtighedsnørd og ofte lever jeg af madspild."

Q: Hvilket godt råd vil du give KEA Studerende?
A: "Fortsæt selvom det indimellem kan føles som en stor byrde at studere ved siden af ens arbejde, jeg har også mødt muren, men det er det hele værd. Sæt krav til lærerne og udfordre dem i læringen."