"Jeg startede på uddannelsen som el-installatør, fordi jeg havde en idé om, at jeg skulle drive en installatørforretning en dag, men det, har jeg erfaret, ikke var den rigtige timing, og jeg har fundet en anden vej. Jeg tror ikke, jeg havde forstillet mig, hvor mange muligheder, der vil være, når man bliver el-installatør." 

"Jeg har aldrig fungeret supergodt i den struktur det danske skolesystem har designet, så da jeg startede på KEA og lige pludselig fandt ud af, at der rent faktisk var et sted - en plads, hvor min krøllede hjerne var velkommen, værdsat og værdifuld, var det som endelig at finde et sted, hvor jeg hørte hjemme."

"Niveauet var tårnhøjt på min årgang, og jeg var til tider meget konkurrencemindet, så derfor gjorde det næsten ondt at se nogle projekter, som var flottere og bedre, end det jeg selv havde præsteret. Det var samtidig med til at presse mine evner til next level, hvilket jeg synes er sundt...Jeg lærte utrolig meget på KEA, men jeg mener, at man skal se uddannelsen som en teori- og køreprøve - Du lærer først at køre ”bilen”, når du kører i den til hverdag." 

”I bund og grund går mit job ud på at begrænse brug af energi, vand og affald samt sikre en stærkere intern kultur omkring bæredygtighed.” sådan beskriver Philip, som er uddannet Energiteknolog & Energimanager fra KEA, sin typiske arbejdsdag som Circular Factory Supporter hos Novo Nordisk.

"Kom i gang med erhvervslivet under studiet. Du skal ikke være bange for at fejle under studiet, og du skal ikke være nervøs for, at du ikke kan nok, når du dimitterer. Den erfaring, du får ved at arbejde med tingene, er det vigtigste, og erfaringen får du først for alvor, når du kommer i gang med at arbejde." Det er Frederik Hemmingsens bedste råd til KEA studerende og dimittender.