Uddan dig til en karriere inden for marketing og kommunikation med et globalt fokus! 

Hvis du drømmer om en uddannelse, hvor du kan forene kreativitet med den nyeste viden indenfor mode, livsstil, marketing og kommunikation, samtidig med at du får et internationalt perspektiv, så kan den internationale Designteknologuddannelse være noget for dig. 

På den internationale uddannelse til designteknolog har du mulighed for at specialisere dig i Marketing & Communication Design. På uddannelsen vil du få medstuderende fra både Danmark og udlandet, og du vil blive klædt på til at navigere i en globaliseret verden.  

Uddannelsen varer fire semestre, som giver dig en helhedsorienteret indsigt i branchernes værdikæder fra koncept og idé over produktudvikling, indkøb og produktion til salg og markedsføring, og du får en specialiseret viden og kompetencer indenfor det speciale, du optages på.

Uddannelsen til Designteknolog giver dig den nyeste viden og kompetencer indenfor designmetoder, trends, materialer, produktion, kommunikation og forretningsmodeller. Du kommer til at samarbejde med både lokale og globale virksomheder under studiet.

For at blive optaget på den internationale Designteknologuddannelse skal du igennem en optagelsesprøve. 

Læs mere om den internationale uddannelse til designteknolog:

Design, Technology and Business