KEA Københavns Erhvervsakademi har vokseværk. KEAs mange engagerede og talentfulde studerende skal naturligvis tage del i udviklingen og planlægningen af det store renovationsprojekt, som skal føre til KEA Campus på Nørrebro. Mandag d. 25.6. fra kl. 14-17 indtager de energiske konstruktørstuderende for første gang det nye campus med tegninger under armene og store visioner i hjerterne. Pressen og alle interesserede indbydes til fernisering på ’Under Construction’.

 

Af Camilla Wittenkamp, KEAMandag d. 25.6. fra kl. 14-17 indtager de energiske konstruktørstuderende for første gang bygningerne på KEAs kommende Campus med tegninger under armene og store visioner i hjerterne. De studerende på bygningskonstruktøruddannelsen har igennem det foregående semester arbejdet intenst med det nye KEA Campus, som ligger i Guldbergsgade i strædet ved Empire Bio. De kommende bygningskonstruktører skal den 25.6 møde den bygningsansvarlige direktør, Nørrebros Lokaludvalg og udlejeren C.W. Obel. De studerende er naturligvis meget spændte på at se, hvordan deres idéer til det kommende Campus bliver modtaget:

”Vi glæder os meget til selv at sætte benene på det nye campus og vi er smadderspændte på at høre, hvad de synes om vores idéer”, siger John Lindegaard Christensen, bygningskonstruktørstuderende på 5. semester.

Viden er mere end mursten og bøger
Netop de studerendes deltagelse er en meget central del for realiseringen af det ny KEA Campus og udgangspunktet i realiseringen af virkelige byggeprojekter er allerede hverdagskost på KEA. Studieleder for den internationale bygningskonstruktøruddannelse, Charlotte Møller forklarer:

”De studerende finder stor motivation i at arbejde med opgaver, som har relation til virkeligheden. Det er meget sjovere at lære, når man hele tiden kan se den reelle værdi, man kan være med til at skabe”.

’Under Construction’ vil demonstrere at viden er mere end mursten og bøger. Chef for KEAs Videncenter fortæller at det at lære også handler om at skabe reel værdi. 

”For os er en uddannelsesinstitution langt mere end mursten og bøger – det er de ting, vi skaber i fællesskab, som virkelig giver værdi til læring og udvikling”, siger videnchef Pernille Berg.


Det kommende KEA Campus i Guldbergsgade
KEA Københavns Erhvervsakademi er i fortsat vækst og okkuperer på nuværende tidspunkt 12 forskellige adresser i København. I sommeren 2013 rykker KEA ind på C.W. Obels store grund på Guldbergsgade nr. 29 – lige ved Empire Bio. Det nye Campus kommer til at huse en del af KEAs mange forskellige fuldtidsuddannelser – herunder Bygningskonstruktørerne - et stort bibliotek – med langt mere end bøger og Videncenter 3.0, som driver en lang række udviklingsprojekter indenfor uddannelse, bæredygtighed, internationalisering og entreprenørskab.   

Under Construction – kom til fernisering d. 25.6. kl. 14-17, Guldbergsgade 29 
Alle interesserede i lokalmiljøet eller konstruktørarbejde er velkomne til at kigge forbi til ”Under Construction” i Guldbergsgade 29, 1.sal d. 25.6. KEA byder på et lille glas kl. 14.

For nærmere information om eventen ”Under Construction” d. 25.6., kontakt udviklingskonsulent Mie Iben Wester på: 50405299

For nærmere information om KEA, kontakt kommunikationskonsulent, Camilla Wittenkamp på: 24983701