Efter en karriere som pilot og derefter i modebranchen har Kathrine søgt ind på Multimediedesign på KEA. Bæredygtighed, gode iværksættervilkår og alsidige IT-kompetencer har været afgørende for hendes valg.

Kathrine Budd er uddannet pilot og har boet og fløjet i blandt andet Australien, arbejdet i modebranchen i London som showroom og PR Manager sideløbende med jobbet som freelance-pilot, og nu har hun søgt ind på Multimediedesign på KEA:

Skærmbillede 2021 07 23 kl. 10.04.58”Jeg synes kodning er vildt interessant og sjovt. Jeg lavede hjemmesiden på mit tidligere arbejde, og jeg har en lillesøster og en rigtig god veninde, som er it-nørder og elsker kode,” siger Kathrine Budd om det spring, der umiddelbart kan synes langt.

Kathrine Budd holder stadig sine pilot-certifikater ved lige, men hun vil noget andet nu, og hun vil have en uddannelse, der kan bruges til mere end én ting.

”Jeg er gået selvstændig og har startet et bæredygtigt agenturbureau, og uddannelsen til multimediedesigner vil blandt andet betyde, at jeg vil kunne ordne flere ting som fx hjemmeside og kampagner selv, ligesom vi også laver PR for andre, og der vil uddannelsen betyde, at jeg er langt bedre klædt på digitalt. Og hvis jeg ikke længere vil være selvstændig, kan jeg også se mig selv lave grafisk arbejde i en virksomhed,” siger Kathrine Budd.

Når det er sagt, så har det betydet enormt meget for hende, at KEA har fokus på iværksætteri og har mange forskellige tilbud til studerende, der vil deres eget start up:

”KEAs gode rammer for start ups har været alpha omega for mig. Det er så cool, det KEA kan tilbyde – blandt andet praktik i egen virksomhed og start up lab.”

Aruba Agency er navnet på det bæredygtige agentur, som Kathrine Budd har stiftet og håber, at hun for alvor kan få til at flyve på KEA.

”Derfor har det også vægtet, at KEA har et bæredygtigt fokus. Bæredygtighed spiller en stor rolle,” siger Kathrine Budd, som dog ikke fortryder sin pilotuddannelse:

”Selve uddannelsen er det mest fantastiske, jeg har gjort, men det er et job, der gør planlægning og en eventuelt familie svær - man kan sagtens få det til at fungere, men det er med mange kompromisser og det er heller ikke længere den branche, jeg havde fået fortællinger om,” siger Kathrine Budd og refererer til, at hendes farfar var den første Concorde-kaptajn for British Airways.

”Vi har altid rejst meget som familie og hørt alle min farfars historier, som var en kæmpe fascination for mig som lille.”

Nu er det tid til nye eventyr.