KEA er for anden gang blevet institutionsakkrediteret, og har fået Akkrediteringsrådets positive stempel på, at KEA arbejder systematisk med kvalitet.

Den 24. november traf Akkrediteringsrådet beslutning om, at KEA opnår positiv institutionsakkreditering. Beslutningen bygger på en akkrediteringsrapport fra Akkrediteringsinstitutionen samt en undersøgelse af KEAs kvalitetssikringsarbejde gennemført af et eksternt ekspertpanel.

Steen skærer kage”Overordnet vurderer Akkrediteringsrådet, at KEAs kvalitetssikringsarbejde er velovervejet, systematisk og velfungerende i praksis. Det er vi utrolig stolte over”, siger KEAs rektor Steen Enemark Kildesgaard. Og han fortsætter: ”KEAs positive institutionsakkreditering er resultatet af den store indsats, der hver dag ydes på tværs af KEA for at skabe høj kvalitet og relevans i uddannelserne. Den afspejler KEAs kvalitetskultur, hvor vi har de studerende og aftagerne i centrum for vores arbejde med kvalitetssikring”.

Hvert sjette år skal videregående uddannelser i Danmark akkrediteres. En akkrediteringproces er et meget grundigt kvalitetstjek af uddannelsen, og for at opnå akkreditering skal kvaliteten af uddannelserne være i top. Danmarks Akkrediteringsinstitution står for den store og grundige akkrediteringsproces, og har blandt andet besøgt KEA flere gange, og holdt møder og lavet interview med både underviser, studerende, uddannelseschefer og øverste ledelse, og drøftet kvalitetsarbejdet med dem.

Den positive institutionsakkreditering betyder bl.a., at der er seks år til, at KEA igen skal akkrediteres. I den mellemliggende periode er KEA selv ansvarlig for at foretage en løbende og systematisk sikring og udvikling af uddannelsernes kvalitet og relevans.

>> Læs akkrediteringsrapporten for KEA her

Kage til KEA

På KEA er vi meget glade og stolte, og vi fejrede akkrediteringen med "Godt gået" kage til alle KEAs ansatte. 

En særlig tak til KEAs kvalitetsafdeling (på billedet herunder), der har stået for et kæmpe arbejde i forbindelse med at "samle trådene" i processen.