Mangler ved byggeri med advokat Ole Meisner

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
KEA Karriere og Relationer og Konstruktørforeningen inviterer dig til et netværksmøde. Hvad gør du, når der er opstået mangler ved et byggeri? Har du styr på reglerne om udbedring af mangler, tilbagehold og modregning? Få overblik over reglerne i AB-systemet og hør om de nyeste afgørelser omkring mangler inden for byggeriet.

TILMELD DIG VIA DETTE LINK

Mangler er grundlag for en væsentlig del af de uenigheder og tvister, som der opstår mellem bygherrer, rådgivere og entreprenører.

Selvom der er gjort mange tiltag fx med forbedret styring, kvalitetssikring, digitalisering og uddannelse, er der intet, som tyder på, at antallet af svigt, fejl og mangler inden for byggeriet er faldet i antal og i værdi. Og værdien kan opgøres i tab af mange milliarder kroner hvert år.

Deltag på et målrettet KF-seminar og få overblik over såvel reglerne i AB-systemet som om de nyeste afgørelser omkring byggesvigt og mangler inden for byggeriet.

Du lærer blandt andet om:

  • Byggesvigt, fejl og mangler som begreber
  • Hvad er en mangel – og ikke?
  • Regulering af mangler inden for/uden for AB-regelsættet
  • Typer af mangler – fx entreprenørens ansvar for fejl- og /eller manglende projektering, udførelsesmangler og materialemangler eller udviklingsskader, følgeskader og indirekte tab
  • Rettigheder og forpligtelser – aflevering, udskudte arbejder, kvalitetssikring og meget mere
  • Mangler ved rådgiverens ydelser.

Underviser:
Ole Meisner, advokat hos Holst Advokater, er certificeret voldgiftsdommer og rådgiver offentlige virksomheder, privatpersoner, almennyttige boligforeninger samt entreprenører, arkitekt- og ingeniørfirmaer om byggeretlige problemstillinger.

 TILMELD DIG VIA DETTE LINK

Sted

KEA Guldbergsgade, Guldbergsgade 29N, 2200 København, Denmark