KEAs studerende er blandt de grupper, der først må vende tilbage til campus efter sommerferien på grund af Corona. Det har til gengæld betydet, at en anden gruppe ”studerende” kunne flytte ind. 

KEA har indgået et samarbejde med Københavns Kommune og Guldberg Skole om, at eleverne fra 6.-9. klasserne på Guldberg Skole kan bruge Håndværkergården på KEA på Nørrebro frem til sommerferien.

For Guldberg Skole har det været en særlig udfordring at få plads til de mange børn, så det er sundhedsmæssigt forsvarligt under coronakrisen. Derfor har KEA stillet lokaler til rådighed for skolen, så vi kan hjælpe vores naboer med at løse en vanskelig udfordring.

”Når nu vi ikke selv kan bruge lokalerne i denne tid, er det er dejligt, at vi kan hjælpe en skole i vores lokalområde. Vi har alle et ansvar for at finde kreative løsninger i en svær tid, og vi håber, at det kan være med til at give eleverne nogle sjove minder, når de en gang ser tilbage på Coronatiden.” - Jens Barslund Ellehauge, Ressourcedirektør på KEA.

Haandvaerkergaarden 400wide

Der er også stor tilfredshed hos eleverne og skolen.

”Uden denne mulighed for at bruge KEAs lokaler havde det været svært at starte alle 6.-9. klasserne op igen. Vi er så taknemmelige for al den lokale hjælp, vi får, og som gør, at vi kan få flere børn tilbage til en nogenlunde normal hverdag igen” - Morten Nielsen, Skoleleder på Guldberg Skole.

Og afsluttende fortæller Morten, at eleverne er meget glade for lokalerne. Han havde forleden været ovre og se på, hvordan undervisningen forløb på Håndværkergården, og der havde flere af eleverne sagt til ham:

”Vi vil ikke tilbage igen”